Protectie

GsoftCentral Security

Stim cat de importante sunt datele tale drept urmare iti punem la dispozitie o lista cu masurile luate de noi pentru garantarea sigurantei datelor taleI. Benefiezi gratuit si in permanenta atat prin firewall hardware cat si software.

 ConfigServer Firewall

server-firewall

 

CSF (ConfigServer Firewall) este instalat default pe toate serverele. Preferam acest tip de firewall software deoarece ne permite sa liminam conexiuni si chiar sa prevenim atacuri de tip Ddos. In plus ne ofera si functia de  LFD (Login Failure Daemon) care securizeaza fiecare cont contra atacurilor de tip bruteforce (incercarea de logare cu diverse combinatii de parole) si blocheaza la maxim 3 incercati orice tentativa de logare.

 

Mod_Security

mod_sec

 

Mod_security este un modul apache care permite blocarea atacurilor web. Ce face mai exact ? Blocheaza orice tentativa de injectie mysql, accesari de fisiere shell si lista poate continua . In permanenta modificam si facem update la reguli pentru a oferi securitate maxima datelor tale.

 

 

ClamAV Antivirus

Clam

 

Oferim tuturor clientilor antivirus gratuit direct din cpanel. Cu ajutorul lui puteti scana emailurile sau intreg contul de hosting oricand doriti.

Ca o masura extra de securitate toate serverele sunt scanate in fiecare noapte cu clamav si sunt inlaturati virusii.

Protectie Hardware DDoS

ddos

Aceasta protectie ne ajuta sa prevenim aceste tipuri de atacuri flood/ddos . Fara o solutie harware serverele ar fi vulnerabile si usor de atacat.

 

 

Backup zilnic

r1soft

 

R1Soft ne permite sa efectuam backup in permanenta a datelor date. Salvarea datelor se face zilnic automat si sunt pastrate in permanenta ultimile 7 recovery points.